Despre noi

female-analyst-UJ8P6LF.jpg

DESPRE NOI

Centrul de Dezvoltare și Antreprenoriat Moldova-Polonia

– este un proiect unic care combină afaceri, cultură, știință și patrimoniu din două țări

Ideea fondării Centrului aparține unui investitor polonez care își desfășoară cu succes afacerea în Republica Moldova de mai bine de 10 ani. Cu sprijinul financiar al Ambasadei Republicii Polone la Chișinău, am reușit să creăm o organizație, activitatea căreia se bazează pe următoarele domenii:

Mai multe despre noi

Dispunem de un spațiu confortabil, dotat cu cele necesare, cu o suprafață de 550 m2 în care sunt organizate atât evenimentele internaționale cu participarea a până la 150 de persoane, cât și întâlnirile de grup și cele individuale. Spațiul deschis al sălii permite organizarea diverselor expoziții și negocieri în timpul forumurilor și conferințelor.

Centrul nostru poate fi numit Casa poloneză din Chișinău, unde reprezentanții organizațiilor poloneze se adună și organizează unele evenimente culturale și educaționale. Suntem deschiși spre colaborare și parteneriat cu toate organizațiile poloneze din orice țară.

Acordăm o atenție deosebită stabilirii relațiilor economice. Considerăm că relațiile economice moldo-poloneze dispun de un mare potențial – la aceasta indică cifra de afaceri dintre țările noastre. La Centrul de dezvoltare și antreprenoriat Moldova-Polonia, oamenii de afaceri din ambele țări pot obține tot sprijinul necesar în domeniul consultanței și găsirii de parteneri Colaborăm cu cei mai buni experți în domeniul auditului financiar, optimizării fiscale, recrutării și cercetării de piață în scopul de a ajuta antreprenorii să își dezvolte propria afacere cu consumul minim al timpului.